Dyrene på gården

Dyrevelfærd

På dyregården bor dyrene under så naturlige og gode dyreetiske forhold som muligt. Dyrene bor sammen med deres artsfæller og behandles altid med respekt og kærlighed - noget, vi også lærer børnene og vores andre besøgende.

Dyregården er skabt i kærlighed til dyr, men i et meget bevidst ønske om at videregive lærdom om hvordan dyr behandles med respekt. Da vores dyrehold udelukkende er baseret på hobby og ikke produktion, bliver vores dyr ofte gamle. 

Vi ønsker altid at foregå med et dyreetisk godt eksempel og lære børnene og de andre besøgende, hvordan de kommer tættest på dyrene i en positiv og tryg stemning.     

Vi fodrer dyrene på regelmæssige tidspunkter og under betingelser, der tilgodeser alle dyr og alle arters behov for fodermængde, madro m.m. Det giver vores dyr optimale muligheder for et godt liv, med frisk luft, bevægelse, varme og tryghed.


   

Vi samarbejder med fageksperter

Personalet på dyregården har en stor faglighed i forhold til de forskellige dyr. Vi samarbejder løbende med fageksperter som fx dyrlæger med speciale i store og små dyr, tandlæger til heste, smed og eksperter inden for saddeltilpasning. Vi samarbejder også med Universitetshospitalet for Store Husdyr og er medlem af Danmarks Kaninavlerforening.

Skrevet af Brøndby Kommune