Om Dyregården Søholt

Om Dyregården Søholt

Dyregården Søholt er et unikt fritidstilbud for Brøndby Kommunes børn og unge mellem 8 og 18 år.

Dyregården Søholt er et unikt fritidstilbud for Brøndby Kommunes børn og unge mellem 8 og 18 år. Dyregården er en hyggelig firlænget bondegård i Brøndby Strand, hvor alle medlemmer kan komme frit efter skoletid og i weekenderne.

Dyregården Søholt er samtidig en besøgsgård, der er åben for alle interesserede.

Vores børn og unge kan lære at passe mange slags dyr, spille spil, lave bål og lave ting på vores forskellige værksteder. De kan lære at passe hest, ride, køre hestevogn, springe med kaniner og deltage i fx fiske- og skøjteture. Og der er mulighed for, at man passer et marsvin eller en kanin som sin egen.

Som medlem af klubtilbuddet kan du komme hverdage kl. 10-16 og weekender kl. 11-16. Ind i mellem holdes der også aftenåbent.

Det koster 400 kr. at være medlem og så må man bruge stedet alt det, man vil. Også i weekenderne. Læs mere om tilmelding her.

Man kan være sikker på at møde søde og imødekommende voksne, der også er vilde med dyr, som bruger af dyregården. Man bestemmer selv, hvor ofte man kommer.

Vi er kendt for at have god kontakt til vore medlemmer og tage mange trivselssamtaler med dem, når vi opfanger problemer hos enkelte medlemmer eller i relation til andre medlemmer.

Medlemmerne er meget forskellige personligheder og aldre. De kan være sammen om dyrene eller andre aktiviteter; de behøver ikke være sammen med alle. Vi har en kultur, hvor ældre børn er gode til at tage imod nye børn og være sammen med dem og lære dem om gårdens dyr.

Vi skælder yderst sjældent ud og reagerer hurtigt ved mistanke om mobning.

Praktisk information:
• Hverdage kan man købe let mad som fx en friskbagt bolle, suppe, toast eller mad på bål. Vi tager naturligvis hensyn til kostønsker og evt. allergier.
• Medlemmers forældre har adgang til vores lukkede FB-gruppe, hvor vi informerer om bl.a. kommende arrangementer.
• Der er mindre ekstrabetaling for ture ud af huset, materialer og spisning til aftenarrangementer.
• Børnene må bruge egne mobiltelefoner i åbningstiden
• Hav praktisk tøj og sko med, der passer til årstiden. Du får en kasse og en knage til skiftetøj.
• Børnene må have kage med på fødselsdage.
• På tilmeldingsblanketten spørger vi om medlemmet på foto/video må figurere på dyregårdens FB-side, hjemmeside og aviser.
• På tilmeldingsblanketten spørger vi også om medlemmet må køre i personalets privatbiler. Disse tilbyder vi ofte at bruge for at lave gode billige ture og ofte tilbyder forældre også at bidrage med kørsel. Vi spørger også om medlemmet må deltage i ture, bade og ride.Skrevet af Dyregården Søholt
Åbent hus en sommerdag i Dyregården Søholt

Besøgsgård

Vores hyggelige gård er åben for alle interesserede.

Praktiske oplysninger

Se hvor vi bor og hvordan du finder vej m.m.