Linjer & film 2021/22

2021/22

Byggeri & Produktion

Hvis du drømmer om en fremtid som f.eks:
Arkitekt, tømrer, bygningsingeniør, energi-specialist, industritekniker, mekaniker, offshorearbejder eller maskinmester? … så er Byggeri & Produktion noget for dig.
På linjen kombinerer vi teori og praksis, så du lærer at bruge dine trigonometriske beregninger til noget meningsfuldt som f.eks. beregning af en tagkonstruktion, tegning i 3D, programmering, IT og materialeforståelse. Vi ser på industriens udvikling fra fabrik og samlebånd til nutidens robotteknologi og betydningen for vores velfærdssamfund.

På linjedage er vi f.eks. på virksomhedsbesøg, tager brandsluknings- og førstehjælpskursus, er i korte praktikker og i brobygning, arbejder med projekter der relaterer til linjen samt ture der styrker klassens sociale fællesskab.

Det er vigtigt, at du interesserer dig for de fag, der knytter sig tæt til linjen f.eks. sløjd, matematik, fysik og programmering, og du skal være indstillet på at arbejde både med hjerne, krop og hænder. Ved skoleårets slutning vil du have en bred viden om uddannelser, fag og krav inden for byggeri, produktion og teknologi, som vil hjælpe dig til at finde netop dét studievalg, der passer til dig.

Undervisningen tilgodeser fremtidige ungdomsuddannelser, uanset om det er EUD, EUX eller et gymnasialt forløb.

Skrevet af Brøndby Kommune